Registruj interesovanje

Investitor

Kompanija Bekament jedna je od tehnološki najnaprednijih kompanija za proizvodnju materijala za završne radove u građevinarstvu, koja uspešno posluje na tržištima Srbije i regiona više od 3 decenije.

Bekament proizvodima,
Bekament gradi

Kompanija BEKAMENT hrabro ide u susret izazovima tržišta konstantno pomerajući granice u oblasti svog poslovanja. Zahvaljujući višedecenijskom iskustvu u građevinskoj industriji, kompanija BEKAMENT se bavi izgradnjom poslovnih i stambenih objekata po najvišim svetskim standardima koristeći sopstvene resurse i materijale.
U ponudu kompanije može biti uključena i kompletna usluga inženjeringa, planiranja i izgradnje najrazličitijih građevinskih objekata po principu „ključ u ruke“, čime BEKAMENT kao pouzdan partner posvećeno pristupa zadovoljenju rastućih potreba klijenata.
U kompaniji BEKAMENT su zaposleni stručni timovi ljudi, diplomirani građevinski, mašinski i elektro inženjeri, koji operativno rukovode gradilištima, organizuju kompletno izvođenje radova u koordinaciji sa projektantima.
Temeljna i profesionalna selekcija materijala i kvalifikovanih kadrova koji rade na izvođenju radova, ispunjavanje svih profesionalnih obaveza i građevinskih standarda jesu preduslov za građenje dugogodišnjih partnerskih odnosa na kojima se bazira poslovni uspeh i kredibilitet BEKAMENT kompanije.
BEKAMENT kompanija, kao investitor, izvodi građevinske radove koji podrazumevaju izgradnju poslovnih i stambenih objekata, a vrši i direktnu prodaju visokokvalitetnih stanova.