Registruj interesovanje

Idealna lokacija

Novi stambeni kompleks BEKATOWN smešten je u podnožju planine Bukulje, na samo 900 m od centra Aranđelovca, 5 min hoda od parka Bukovičke Banje i 70 km od Beograda.
6min
Hoda od centra Aranđelovca
5min
Od Bukovičke banje
45min
Od Beograda

45 minuta vožnje od Beograda

Na oko 45 minuta udaljenosti od Beograda, novi stambeni kompleks BEKATOWN okružen prirodom predstavlja oazu mira, tišine i komfora, a blizina autoputa i dobra povezanost sa urbanim sredinama dodatno ga čini idealnim mestom koje život kreira po meri savremenog čoveka.

U neposrednoj blizini centra Aranđelovca

Novo stambeno naselje BEKATOWN nalazi se na samo 900 metara od centra Aranđelovca, grada bogate istorije, dobrih restorana, brojnih kafića, u kome možete pronaći sve što vam je potrebno, od nabavke do prijatno provedenog slobodnog vremena.

Kratkom šetnjom do Bukovičke banje

Jedinstveni stambeni kompleks BEKATOWN je u neposrednoj blizini parka Bukovičke banje, poznatijeg kao Kraljevske banje, čija kombinacija lekovite vode, čistog vazduha i mikro klime, pruža savršen spoj za podizanje imuniteta i život u zdravom okruženju. Njene čari je posebno cenio srpski Knez Miloš Obrenović, koji je ovde često boravio sa svojom kneginjom Ljubicom, i za koga se smatra da je i rodonačelnik banje. Još od tada banja nosi epitet Kraljevske, i kao takvu oduvek je posećivao ugledan svet.