Registruj interesovanje

Ulaganje u nekretninu po vašoj želji je najbolja dugoročno isplativa investicija!

Kada se sagledaju svi tržišni parametri i prosečna cena iznajmljivanja stana u okviru projekta, računica pokazuje da je reč o investiciji koja će samu sebe da isplati za SAMO 6 GODINA.
Jedna od glavnih prednosti BEKATOWN kompleksa je upravo moderni koncept stanovanja koji je doveden do savršenstva, jer nudi raznolike i atraktivne sadržaje u okviru kojih je SPA&WELLNESS centar jedan od ključnih. Upravo zbog toga, invstiranje u BEKATOWN stambene jedinice doneće izvanrednu povratnu vrednost (ROI) koja će budućim vlasnicima omogućiti ne samo da ostvare prihod od dnevnog rentiranja, već će i uvećati svoj kapital od izdavanja milti-use spa karata, dodatno diversifikujući svoje prihode.
Kako bi na najbolji način predstavili POVRAT KOMPLETNE INVESTICIJE (ROI) STANA SA OPREMANJEM “KLJUČ U RUKE”, predstavljamo vam primer pogodnosti koje investitor nudi kupovinom stana od 43m² u zgradi Fortuna:
Kupoprodajna cena stana je približno 78.000€, opremanje “ključ u ruke” okvirno 500 eur po m2 (oko 22.000€). Trošak kupovine je oko 250€ (overa predugovora kod notara) i ukoliko imate mogućnost povraćaja PDV-a, ukupan trošak kupovine stana/apartmana iznosio bi oko 92.000€.

Kod ovakve investicione nekretnine na raspolaganu vam stoje dve vrste prihoda i to:

1. PRIHOD OD IZDAVANJA (DNEVNI NAJAM):
Raspoloživi statistički podaci Turistične organizacije Aranđelovac pokazuju da ljudi uglavnom krajem nedelje i vikendima (petak, subota i nedelja) teže rentiranju stanova/apartmana. Iz toga proizilazi da će stan biti potencijalno rezervisan 12 dana mesečno gde uz određene sezonalitete (raspuste, Sretenje, prvi maj, Vaskrs, prolećni raspust i dr.) dati broj može da se uveća na 15 dana mesečno čime bi ukupan prihod od izdavanja (dnevnog najma) dosegao oko 9.000€ na godišnjem nivou.

2. PRIHOD OD IZDAVANJA MULTI-USE SPA KARATA
Kupovinom nekretnine u okviru BEKATOWN kompleksa, vlasnik je u obavezi da potpiše i ugovor sa SPA&WELLNESS centrom čime će mu biti obezbeđene 2 muti-use spa karte gde cena jedne karte iznosi 80€/mesečno. Multi-use spa karte omogućavaju neograničeno korišćenje SPA&WELLNESS usluga i nisu personalizovane.

Ukoliko uzmemo u razmatranje da će prosečna dnevna karta za SPA centar iznositi 60€ za sva lica koja se najave, kao i činjenice da će vlasnik stana/apartmana moći da izdaje svoje dve multi use spa karte, dolazimo do toga da bi ukupan prihod od izdavanja multi-use spa karata na godišnjem novou mogao da iznosi oko 9000€

Za više informacija, obratite se Bekatown prodajnom timu prodaja@bekatown.rs koje će vam predočiti sve detalje povrata investicija kroz dva gore navedena modela.