Registruj interesovanje+38163577775

Otkrijte Nedeljne Specijalne Ponude u Bekatown-u

Dobrodošli na našu ekskluzivnu stranicu nedeljnih specijalnih ponuda. Svake nedelje, Bekatown predstavlja nove i uzbudljive ponude za naše stanove i kuće, pružajući vam priliku da ostvarite svoje snove o savršenom domu po izuzetno povoljnim cenama. Pridružite se našem newsletteru ili pratite ovu stranicu kako biste uvijek bili u toku s najnovijim ponudama koje su dizajnirane da zadovolje vaše potrebe i očekivanja.
do isteka ove promo ponude.
Svake nedelje, Bekatown nudi nove i atraktivne mogućnosti kupovine stanova i kuća sa jedinstvenim uslovima. Nastojimo olakšati vam pronalazak savršenog doma kroz prilagođene finansijske opcije i jedinstvene cene. Naše ponude uključuju povoljne uslove plaćanja i izvanredne popuste na određene nekretnine. Sve je pažljivo osmišljeno da osigura bezbrižnu kupovinu i maksimalno zadovoljstvo. Stalno ažuriramo naše ponude kako bismo vam pružili najbolje mogućnosti na tržištu nekretnina, čineći proces kupovine ne samo jednostavnijim, već i isplativijim. Posetite nas redovno kako biste bili u toku sa najnovijim specijalnim ponudama koje možda mogu odgovarati vašim potrebama i željama.

Sunset

Ovo je komforna četvorosobna kuća na 2 nivoa sa dva parking mesta i pripadajućim placem.
Idealna pozicija same kuće sa prednje strane gleda na centralni deo parka, a bašta gleda na ostatak projekta i Bukulju.

170.08m²
Ukupna neto površina objekta
289.898 +pdv
VIŠE O OVOJ NEKRETNINI

Stan Fortuna

Specijalna nedeljna ponuda — stan 3 u Lameli G u zgradi Fortuna od 76,85m2 cena 1490+ pdv Sa idealnim pogledom na naselje i bukulju jugoistocno orjentisan, konforan trosobni stan.

43.07m²
Ukupna neto površina objekta
1630€/m² +pdv
VIŠE O OVOJ NEKRETNINI
X

    50000

    X

      50000