Registruj interesovanje

Bekatown vrtić: Vaš partner u brizi o deci

Uživajte u raznovrsnim sadržajima i atrakcijama za sve uzraste, od sportskih terena i dečijih igrališta do wellness centra i restorana.
Kapacitet
90 dece
Površina vrtića 450m²
Površina dvorišta 1845m²

Dečiji vrtić

Spa & Wellness

Dečiji vrtić

U stambenom kompleksu BEKATOWN, razumemo važnost kvalitetne brige o najmlađima, posebno za zaposlene roditelje. Zato smo stvorili "dečiji vrtić u Bekatownu", smešten na samo minut od vaših kuća i stanova, gde vaši mališani mogu provoditi vreme pod nadzorom profesionalnog tima vaspitačica.
Ovaj "lep i funkcionalan objekat vrtića" dizajniran je u skladu sa najvišim standardima bezbednosti i udobnosti. Dok ste na poslu, radite od kuće, vozite bicikl, džogirate ili obavljate kućne poslove, možete biti mirni znajući da su vaša deca na sigurnom i zabavnom mestu.
"Vrtić u Bekatownu" pruža idealno rešenje za roditelje koji traže pouzdano mesto za brigu o svojoj deci.

Objekat vrtića je pravi "dečiji raj u Bekatownu", gde vaši mališani mogu uživati u igri i druženju sa vršnjacima. Prostrane i svetle učionice, igrališta i kreativne radionice su deo ovog jedinstvenog okruženja. U "Bekatown dečijem vrtiću", fokus je na razvoju, igri i učenju kroz zabavu, sa ciljem da se podrži celokupan razvoj vašeg deteta. Pored standardnih aktivnosti vrtića, "Bekatown vrtić" nudi i različite edukativne programe i radionice. Od umetničkih i muzičkih aktivnosti do naučnih eksperimenata, naš cilj je da podstaknemo radoznalost i kreativnost vaše dece. Za roditelje koji traže dodatnu fleksibilnost, "flexi vreme u Bekatown vrtiću" omogućava prilagođavanje rasporeda prema vašim potrebama. Bilo da vam je potrebna povremena briga o deci ili redovno čuvanje, naš vrtić pruža različite opcije koje odgovaraju vašem načinu života.

Bezbednost i zdravlje vaše dece su naš prioritet. "Bezbednosni standardi u Bekatown vrtiću" su postavljeni visoko, sa strogo kontrolisanim pristupom i naprednim sigurnosnim sistemima. Takođe, redovno pratimo zdravstvene preporuke i sprovodimo najbolje prakse kako bismo osigurali zdravo okruženje za sve. "Bekatown vrtić i zajednica" nude i dodatnu vrednost za roditelje i decu. Redovni događaji, roditeljski sastanci i zajedničke aktivnosti su prilika da upoznate druge roditelje i da se integrišete u Bekatown zajednicu. Na kraju, naša posvećenost "celovitom razvoju dece u Bekatownu" znači da kontinuirano radimo na poboljšanju našeg programa i sadržaja. Naš cilj je da pružimo okruženje gde se deca mogu razvijati, učiti i rasti u srećnim, zdravim i podržavajućim uslovima. Posetite "Bekatown dečiji vrtić" i otkrijte idealno mesto za rast i razvoj vaših najmlađih.