Registruj interesovanje

Bekatown park: Oaza mira i dodir prirode

Uživajte u zelenilu, sportskim aktivnostima, druženju i opuštanju u ovoj oazi mira namenjenoj svim stanarima BEKATOWN-a.
1.5ha
Jezero
Dečije
igralište
Biciklistička
i trim staza
Sportski tereni

Bekatown park

Zelena oaza novog stambenog kompleksa BEKATOWN, ukupne površine oko 1,5 ha, pruža spokoj, mir i ekološki zdravu sredinu za život. Dišite punim plućima čist vazduh prošaran svežinom bora, jele i hrasta, dok se budite uz cvrkut ptica i zvuke tišine daleko od gradske vreve i sirena na koje ste navikli u urbanim sredinama.

Park BEKATOWN kompleksa su uređeni i osmišljeni od strane profesionalaca za parterno uređenje zelenih površina, sa pravom merom raznolikosti da pružaju dodir prirode, a opet skladni i doterani kako i dolikuje životnom okruženju jednog modernog naselja.

Park je otvorenog tipa, tako da su svi posetioci dobrodošli, ali ograđen i obezbeđen neprekidnim video nadzorom, što vam nudi potpunu bezbednost i sigurnost. Na ukupnoj površini od 1.5 ha, žbunovi i travnjaci zauzimaju 1.1 ha, a ostalo je pokriveno brojnim sadržajima koji pružaju mogućnost zabave i rekreacije za sve uzraste.

Unutar parka možete uživati sa porodicom i prijateljima u kafiću sa baštom, a za one najmlađe tu su dečija igrališta. Za sve kućne ljubimce, tu je park sa spravama kako bismo i njima pružili adekvatan vid zabave i rekreacije.

Ukoliko preferirate sportske aktivnosti na otvorenom, BEKATOWN park vam nudi brojne mogućnosti: od sprava za fitnes na otvorenom i teretane, preko terena za basket i stoni tenis, do zip line-a za najveće avanturiste.

Ljubiteljima laganih fizičkih aktivnosti na raspolaganju su trim staze, biciklističke staze dužine preko 700 m, savršene su za jutarnje trčanje ili vožnju biciklom.

Pored toga, park u Bekatownu opremljen je i parkom za kućne ljubimce, omogućavajući i njima da uživaju u slobodi i igri. Ova zona je posebno dizajnirana kako bi vaši ljubimci bili bezbedni dok istražuju i igraju se.
Bekatown park pruža i prostor za opuštanje i druženje, sa brojnim senicima i klupama raspoređenim kroz zelenilo, idealno za popodnevni odmor ili čitanje knjige u hladu drveća. Parkovski mobilijar i malo jezero dodaju poseban šarm ovom prostoru, čineći ga idealnim mestom za opuštanje i uživanje u prirodi.
Kroz ovaj park, Bekatown stambeni kompleks predstavlja savršenu kombinaciju urbanog života i prirodne lepote, nudeći svojim stanarima jedinstveno mesto za život i opuštanje. Doživite spokoj i lepotu života u harmoniji sa prirodom, u srcu Bekatowna