Registruj interesovanje

Bekatown spa i wellness centar: Vaše utočište za opuštanje i preporod

Doživite luksuzne tretmane, zatvoreni i otvoreni bazen, wellness programe i savršeno opuštanje u srcu BEKATOWN-a.
Preko 6000m²
Spa & aqua svet
Dečiji svet
Beauty & fitnes centar
Restoran i wellness barovi

Spa & Wellness

Spa & Wellness

Spa & Wellness

BEKATOWN SPA i wellness centar je mesto gde se luksuz i opuštanje susreću. Njegov dizajn i ambijent su pažljivo osmišljeni kako bi osigurali da svaki trenutak proveden ovde doprinosi vašem opuštanju i obnovi energije. Od trenutka kada zakoračite unutar ovog modernog utočišta, doživećete vrhunski nivo usluge i gostoprimstva. Naša misija je da pružimo iskustvo koje premašuje vaša očekivanja, nudeći mesto za bijeg od svakodnevnice i obnavljanje tela, uma i duha. Posetite nas i otkrijte sve prednosti koje SPA i wellness centar u BEKATOWN-u nudi, od regeneracije tela i uma do iskustva dubokog mira i harmonije.

Osim zatvorenog bazena, BEKATOWN SPA i wellness centar se ponosi i svojim otvorenim bazenom, savršenim za osveženje tokom toplih letnjih dana. Okružen zelenilom i komfornim ležaljkama, otvoreni bazen pruža idealno mesto za opuštanje pod otvorenim nebom. Zamislite sebe kako plivate u tišini zatvorenog bazena, a zatim uživate u sunčanju pored otvorenog bazena, okruženi tihim vodama koje umiruju um i duh. Nakon plivanja, predahnite u tepidarijumu, gde tople ležaljke pružaju savršeno okruženje za opuštanje i meditaciju. U wellness centru BEKATOWN, vaša dobrobit je naš prioritet. Naši stručni terapeuti su posvećeni pružanju personalizovanih tretmana koji odgovaraju vašim individualnim potrebama. Bilo da je u pitanju opuštajuća masaža, revitalizirajući tretman lica ili detoksikacija u našim saunama, mi smo tu da vam pružimo nezaboravno iskustvo.

 U BEKATOWN SPA i wellness centru, nudimo i programe namenjene specifičnim ciljevima, kao što su poboljšanje fizičkog stanja, povećanje energije ili smanjenje stresa. Naš tim stručnjaka je tu da vas podrži na vašem putu ka boljem zdravlju i dobrobiti. Na kraju dana, opustite se u našem kafe baru, gde možete uživati u zdravim sokovima i laganim obrocima. Ovo je savršeno mesto za druženje sa prijateljima ili jednostavno za uživanje u mirnom trenutku za sebe. Posetite BEKATOWN SPA i wellness centar i dozvolite sebi luksuz da se potpuno opustite i osvežite. Mi smo vaše utočište od svakodnevnog života, mesto gde se neguje lepota, zdravlje i unutrašnji mir. Dobro došli u BEKATOWN - vaš izvor mira, lepote i harmonije