Registruj interesovanje+38163577775

Kako kupiti nekretninu
u Bekatown

Ovo je kratak vodič o procesu kupovine nekretnina u projektu Bekatown
01
REGISTRACIJA INTERESOVANJA
Zainteresovani kupci mogu registrovati svoje interesovanje za Bekatown putem naše web stranice, kontaktiranjem našeg tima prodajnih savetnika ili posetom našem prodajnom centru.
02
SASTANAK SA SAVETNIKOM ZA KUPOVINU NEKRETNINE
Nakon registracije, jedan od naših savetnika za nekretnine će vas kontaktirati da vam detaljno predstavi ponudu i mogućnosti koje Bekatown nudi.
03
UGOVOR O REZERVACIJI
Kada izaberete željenu nekretninu, uplatićete naknadu za rezervaciju koja se može uračunati u ukupnu cenu ukoliko nastavite sa kupovinom.
04
POTPISIVANJE KUPOPRODAJNOG UGOVORA
Potpisivanje ugovora o kupoprodaji nekretnine obaviće se u prisustvu nadležnog javnog beležnika najkasnije 10 dana nakon rezervacije.
05
PLAĆANJE NA RATE
Nakon uplate avansa, plaćanje ostatka cene će se vršiti u ratama koje odgovaraju fazama izgradnje projekta u kojem ste rezervisali nekretninu.
06
PRAĆENJE NAPRETKA IZGRADNJE
Tokom izgradnje, redovno ćemo vas obaveštavati o napretku, šaljući mesečne izveštaje sa fotografijama i detaljima o gradnji.
07
PREDAJA IMOVINE I REGISTRACIJA
Nakon završetka gradnje i tehničkog pregleda, a nakon što isplatite poslednju ratu, prenećemo pravo vlasništva na vas, omogućavajući vam da se uselite u vaš novi dom.